Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tengeri keszeg mandulával

 

Mi lehet egészségesebb és finomabb, mint egy Cosor-ban elkészített hal?

Mentsd el ezt a receptet, és élvezd a mennyei ízeket!

Hozzávalók:

  • 2 filézett tengeri keszeg (vagy pisztráng)
  • 50 g szeletelt mandula
  • 1 evőkanál olvasztott vaj
  • 1 evőkanál citromlé
  • Bors
Elkészítés:
  • Kenjük be a pisztráng szeleteket olvasztott vajjal és citromlével. Ízesítsük sóval és borssal.
  • A szeletek tetejére tegyünk mandulát, és enyhén nyomkodjuk bele.
  • Süssük a Cosori Turbo Blaze forrólevegős sütőben 180°C-on 5 percig.

Elkészítés és praktikák a videóban! KATTINTS! Jó étvágyat kívánunk!

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

 

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link