
Mi lehet egészségesebb és finomabb, mint egy Cosor-ban elkészített hal?
Mentsd el ezt a receptet, és élvezd a mennyei ízeket!
Hozzávalók:
- 2 filézett tengeri keszeg (vagy pisztráng)
- 50 g szeletelt mandula
- 1 evőkanál olvasztott vaj
- 1 evőkanál citromlé
- Só
- Bors
- Kenjük be a pisztráng szeleteket olvasztott vajjal és citromlével. Ízesítsük sóval és borssal.
- A szeletek tetejére tegyünk mandulát, és enyhén nyomkodjuk bele.
- Süssük a Cosori Turbo Blaze forrólevegős sütőben 180°C-on 5 percig.
Elkészítés és praktikák a videóban! KATTINTS! Jó étvágyat kívánunk!
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!