Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Teriyaki szószos lazac

ADAG
2
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
10
perc

SÜTÉS
8
perc

TERIYAKI SZÓSZ

  • 118 ml szójaszósz
  • 50 g cukor
  • 1 g reszelt gyömbér
  • 1 gerezd fokhagyma, összetörve
  • 60 ml narancslé

LAZAC

  • 2 lazacszelet (148 g)
  • 20 ml növényi olaj
  • Só és fehér bors, ízlés szerint

ELKÉSZÍTÉS

1. KEVERJÜK össze a szósz összetevőit egy kis tálban.

2. FORRALJUK fel a szószt, felezzük meg, majd hagyjuk kihűlni.

3. VÁLASSZUK ki az előmelegítési funkciót a Cosori Air Fryer gépünkön, állítsuk be 175 fokra és nyomjuk meg a Start/ Pause gombot.

4. FÚJJUK be olajjal és a lazacot és fűszerezzük meg sóval és fehér borssal.

5. HELYEZZÜK a lazacot az előmelegített fritőzbe bőrrel lefelé. Válasszuk ki a Seafood opciót, állítsuk be 8 percre és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

6. SZAGGASSUK VEGYÜK ki a lazacot a fritőzből, amint lejárt. Hagyjuk pihenni 5 percet, majd fedjük be a szósszal.

7. KENJÜK TÁLALJUK rizzsel vagy párolt zöldségekkel.

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link
 
Tartalomhoz tartozó címkék: Főfogások