Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Töltött francia pirítós

ADAG
1
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
4
perc

SÜTÉS
8
perc

HOZZÁVALÓK

  • 1 szelet brióskenyér (1⁄2 cm vastag), lehetőleg kicsit szikkadt
  • 113 g krémsajt
  • 2 tojás
  • 30 ml tej
  • 30 ml tejszín
  • 42 g cukor
  • 5 g fahéj
  • 2 g vanília kivonat
  • Olaj spray
  • Pisztácia apróra vágva a díszítéshez
  • Juharszirup a tálaláshoz

ELKÉSZÍTÉS

1. VÁGJUNK bele a brióskenyér szelet közepébe.

2. TÖLTSÜK meg a rés belsejét sajtkrémmel. Tegyük félre.

3. KEVERJÜK habosra a tojást, a tejet, a tejszínt, a cukrot, a fahéjat és a vaníliakivonatot.

4. ÁZTASSUK a töltött francia pirítóst mindkét oldalon 10 másodpercig a tojásos keverékben.

5. PERMETEZZÜK be a francia pirítós mindkét oldalát olajpermettel.

6. HELYEZZÜK a francia pirítóst közvetlenül a Cosori forrólevegős okossütő kosarába, a sütőbetét nélkül.

7. VÁLASSZUK az Air Fry funkciót, állítsuk be az időt 8 percre, majd nyomjuk meg a Start/Szünet gombot.

8. FORDÍTSUK meg a sütési idő felénél a francia pirítóst.

9. VEGYÜK ki, amikor elkészült.

10. TÁLALJUK a tetején apróra vágott pisztáciával és juharsziruppal.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link