ADAG
1
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
4
perc
SÜTÉS
8
perc
HOZZÁVALÓK
- 1 szelet brióskenyér (1⁄2 cm vastag), lehetőleg kicsit szikkadt
- 113 g krémsajt
- 2 tojás
- 30 ml tej
- 30 ml tejszín
- 42 g cukor
- 5 g fahéj
- 2 g vanília kivonat
- Olaj spray
- Pisztácia apróra vágva a díszítéshez
- Juharszirup a tálaláshoz
ELKÉSZÍTÉS
1. VÁGJUNK bele a brióskenyér szelet közepébe.
2. TÖLTSÜK meg a rés belsejét sajtkrémmel. Tegyük félre.
3. KEVERJÜK habosra a tojást, a tejet, a tejszínt, a cukrot, a fahéjat és a vaníliakivonatot.
4. ÁZTASSUK a töltött francia pirítóst mindkét oldalon 10 másodpercig a tojásos keverékben.
5. PERMETEZZÜK be a francia pirítós mindkét oldalát olajpermettel.
6. HELYEZZÜK a francia pirítóst közvetlenül a Cosori forrólevegős okossütő kosarába, a sütőbetét nélkül.
7. VÁLASSZUK az Air Fry funkciót, állítsuk be az időt 8 percre, majd nyomjuk meg a Start/Szünet gombot.
8. FORDÍTSUK meg a sütési idő felénél a francia pirítóst.
9. VEGYÜK ki, amikor elkészült.
10. TÁLALJUK a tetején apróra vágott pisztáciával és juharsziruppal.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!