Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Töltött karaj

Töltött karaj hozzávalói:

- 4 x 180 g nyitott karajszeletek

- 100 g sertés gépsonka

- 50 g füstölt sonka (4 szelet)

- 140 g reszelni való sajt (videóban Gouda)

- 1 darab alma (videóban Jonagold)

- 1 kis csokor petrezselyem

- 2 darab egész tojás

- 80 g teavaj

- 25 g virágméz

- 100 ml friss narancslé

- 30 ml Whisky (Ír Teeling a videóban)

- 4 vékony szelet narancshéj

- 1 g őrölt szegfűbors

- 1 g őrölt szegfűszeg

- színes tört bors

- darált koriandermag

- só ízlés szerint

- olaj spray

- 4 darab fogvájó

A húsok sütése Cosori prémium forrólevegős sütőben 175 C fokon 25 perc időtartalom. Miután a fólia lekerült róluk és megkapták a fűszeres almás sonkás csomagot 200 C fokon 2 perc.  Mivel ez egy szaftban gazdag frissensült érdemes minden esetben frissen tálalni, visszamelegített formában már veszít a gasztronómiai élményből. A húsokat akár 1 nappal előtte be lehet tölteni és másnapig a 3 - 5 C fokos jéghideg hűtőben letakarva tartani. Ebben az esetben sütés előtt 1 órával érdemes a konyhamelegre kitenni őket és úgy kezdeni a hőkezelést! Jó étvágyat hozzá nektek is!

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

 

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link