Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Töltött paprika

ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
20
perc

SÜTÉS
15-30
perc

HOZZÁVALÓK

  • 150 g rizs
  • 200 g vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 500 g darált sertés lapocka
  • 20 g só
  • 10 g bors
  • 10 g kömény
  • 10 g pirospaprika
  • 2 db tojás
  • 10 db TV paprika

Szósz

  • 200 g vöröshagyma
  • 1 dl olaj
  • 1 dl sűrített paradicsom
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 6 dl paradicsompüré
  • 3 szár angolzeller

ELKÉSZÍTÉS

1. Készítsük el a tölteléket, öblítsük le a rizst és másfélszeres hideg vízzel közepes lángon főzök, kis só hózáadásával, amíg el nem fő a víz. Fedjük le és hagyjuk kihűlni.

2. Vágjuk finomra a vöröshagymát és a fokhagymát ,és adjuk a darált húshoz a kihült rizzsel együtt. Fűszerezzük sóval, borssal, őrölt köménnyel és pirospaprikával és adjuk hozzá a két tojást

3. Mossuk meg a paprikát és távolítsuk el a magházát

4. Töltsük meg a paprikákat a hústöltelékkel. Hűtőben tároljuk, amíg elkészül a szósz

5. Pároljuk meg a finomra vágott hagymát és vöröshagymát az olajon,majd adjuk hozzá a sűíritett paradicsomot,paradicsomszószt és az angol zellert.

6. Helyezzük az AIRFRYER-be a töltött paprikákat, úgy hogy ne fedjék egymást

7. Válasszuk ki GRANDZONE ROAST funkciót 190°C-on 20percre

8. Tegyük be a megsült paprikákat a szószba és főzzük további 5 percig, hogy átvegyék egymás ízét.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link