
Hozzávalók:
- 86 dkg karaj
- Fél csomag gépsonka
- 6 szelet sajt
- 1 db lilahagyma
- Fél piros kaliforniai paprika és fél paradicsom
- Fűszerek: bors és fokhagymakrém
- Készülék: Cosori Dual Blaze forrólevegős sütő
Elkészítés:
1. Karajt fűszeres páccal bedörzsöljük.
2. Kis zsebeket vágunk a tetején.
3. Zsebeket megtöltjük lilahagymával, gépsonkával, paradicsommal, sajttal, paprikával váltakozva
4 Alufóliába csomagolva Air Fryer funkción 150fokon 60 percig készítjük. Az alufóliát a hús alatt megspricceltem vízzel. ( ha nagyon fiatal házi karajotok van 170 fokon 25-30fokon is átpuhul megsül)
5. Kicsomagoljuk majd vissza téve Air fryer funkción 200fokon pár perc alatt pirosra sütjük.