Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Töltött zsebes karaj

 

Hozzávalók:

 

- 86 dkg karaj

- Fél csomag gépsonka

- 6 szelet sajt

- 1 db lilahagyma

- Fél piros kaliforniai paprika és fél paradicsom

- Fűszerek: bors és fokhagymakrém

- Készülék: Cosori Dual Blaze forrólevegős sütő

 

Elkészítés:

 

1. Karajt fűszeres páccal bedörzsöljük.

2. Kis zsebeket vágunk a tetején.

3. Zsebeket megtöltjük lilahagymával, gépsonkával, paradicsommal, sajttal, paprikával váltakozva

4 Alufóliába csomagolva Air Fryer funkción 150fokon 60 percig készítjük. Az alufóliát a hús alatt megspricceltem vízzel. ( ha nagyon fiatal házi karajotok van 170 fokon 25-30fokon is átpuhul megsül)

5. Kicsomagoljuk majd vissza téve Air fryer funkción 200fokon pár perc alatt pirosra sütjük.

 

A recept Horvát Adrienn receptje, melyet a Facebook csoportunkban osztott meg további receptek mellett.

 

A receptért kattints ide!

 

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

 

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link