Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ünnepi falatok

ADAG
12
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
10
perc

SÜTÉS
10
perc

HOZZÁVALÓK

  • 1 francia bagett (15 centiméter)
  • 30 milliliter olívaolaj
  • 38 gramm tömény almaszósz
  • 200 gramm krémes brie sajt, 5 centiméteres darabokra vágva
  • 1 csomag prosciutto, harapható darabokra tépve
  • 3 friss füge a díszítéshez
  • 2 szál friss kakukkfű, szárától megfosztva, a díszítéshez
  • ¼ teáskanál őrölt fekete bors, a díszítéshez

ELKÉSZÍTÉS

1. VÁGJUK a bagetteket 13 milliméter vastag szeletekre.

2. LOCSOLJUK meg a bagett szeleteket az olívaolajjal.

3. VÁLASSZUK ki a COSORI Air Fryer funkcióját, állítsa be az időt 6 percre, majd koppintson a Start/Pause gombra.

4. HELYEZZÜK a bagett szeleteket a kosárba, majd csukjuk be.

5. VEGYÜK ki a bagett szeleteket, amikor megsültek, és tegyük át egy tálcára.

6. KENJÜNK egy teáskanál almaszószt a pirított bagett minden egyes szeletére.

7. TEGYÜNK rá egy szelet brie-t, majd egy szelet prosciuttót.

8. VÁLASSZUK ki az Air Fryer funkciót, állítsuk be a hőmérsékletet 190°C-ra és az időt 4 percre, majd nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

9. VEGYÜK ki, ha kész, díszítsük fügével, kakukkfűvel és őrölt fekete borssal, majd tálaljuk.

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link