ADAG
4
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
20
perc
SÜTÉS
15-30
perc
HOZZÁVALÓK
- 100 g lencse
- 150 g zabliszt
- 100 g gomba
- 100 g lilakáposzta
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 20 g só
- 10 g bors
- 10 g szerecsendió
Mártás
- 50 g tejföl
- 1 gerezd fokhagyma
- 10 g só
- 10 g bors
Saláta
- 1 darab bébi római saláta
- 0,5 dl olívaolaj
- 0,5 dl almaecet
ELKÉSZÍTÉS
1. Főzzük meg a lencsét, dupla mennyiségű vízzel puhára, majd főzzük el róla teljesen a vizet és hűtsük ki
2. Reszeljük le a lilakáposztát és sózzuk meg, várjuk 10 percet és facsarjuk ki belőle a nedvességet
3. Vágjuk fel a gombát a hagymát, és a fokhagymát, majd pirítsuk le
4. Keverjük össze a lencsét, zöldségeket és a zablisztet, fűszerezzük sóval, borssal és szerecsendióval
5. Formáljuk őket kis lepényekre
6. Válasszuk ki GRANDZONE AIRFRY funkciót 200°C-on 15percre
7. Készítsük el a tejföl mártást. Vágjuk finomra fokhagymát és adjuk a tejfölhöz, sóval, borssal ízesítsük
8. Készítsük el a salátát. Mossuk meg a bébi római salátát majd vágjuk négybe. Sózzuk olívaolajjal és almaecettel locsoljuk
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!