ADAG
4
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
60
perc
SÜTÉS
30-60
perc
HOZZÁVALÓK
- 200 g zabpehely
- 150 g liszt
- 150 g cukor
- 150 g vaj
- 2 db tojás
- 150 g étcsoki
- 20 g sütőpor
- 10 g fahéj
- 10 g só
ELKÉSZÍTÉS
1. Keverjük össze a hozzávalókat
2. Formáljunk rudat és adagoljuk két ujjnyi vastag szeletekre
3. Tegyünk sütőpapírt az AIRFRYERBE és tegyük bele a szeleteket
4. Válasszuk ki GRANDZONE BAKE funkciót 180°C-on 10 percre és süssük meg a kekszeket aranybarnára
5. Várjuk meg, hogy kihűljön
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek. Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!