ADAG
12-16
süti
ELŐKÉSZÍTÉS
15
perc
ASZALÁS
12
óra
HOZZÁVALÓK
- 80 g zabpehely
- 125 g nyers pekándió
- 130 g mazsola
- 30 g tökmag
- 65 ml juharszirup
- 30 ml kókuszolaj
- 1 g őrölt fahéj
- 1 g őrölt gyömbér
- 1 g őrölt szegfűbors
- 1 g őrölt szegfűszeg
- csipet só
Szükséges eszközök
- Konyhai robotgép
ELKÉSZÍTÉS
1. TEGYÜK az összes hozzávalót aprítógépbe, és turmixoljuk össze.
2. FORMÁZZUNK a masszából 2 centis golyókat, majd tegyük sütőpapírra.
3. HELYEZZÜNK rá egy másik sütőpapírt, és simítsuk el 6 mm vastagságúra.
4. TÁVOLÍTSUK el a sütiket a dupla sütőpapírról, majd helyezzük a sütőpapírral bélelt Cosori aszaló tálcákra.
5. SZÁRÍTSUK 70°C-on 12 órán keresztül, vagy amíg kész.
6. ÓVATOSAN távolítsuk el a sütiket a sütőpapírról 8 óra elteltével.
7. HELYEZZÜK a sütiket közvetlenül a tálcára, és szárítsuk a fennmaradó ideig.
8. TÁROLJUK a sütiket légmentesen záródó edényben, vagy azonnal tálaljuk.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!