Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zabpelyhes mazsolás süti

ADAG
12-16
süti

ELŐKÉSZÍTÉS
15
perc

ASZALÁS
12
óra

HOZZÁVALÓK

  • 80 g zabpehely
  • 125 g nyers pekándió
  • 130 g mazsola
  • 30 g tökmag
  • 65 ml juharszirup
  • 30 ml kókuszolaj
  • 1 g őrölt fahéj
  • 1 g őrölt gyömbér
  • 1 g őrölt szegfűbors
  • 1 g őrölt szegfűszeg
  • csipet só

Szükséges eszközök

  • Konyhai robotgép

ELKÉSZÍTÉS

1. TEGYÜK az összes hozzávalót aprítógépbe, és turmixoljuk össze.

2. FORMÁZZUNK a masszából 2 centis golyókat, majd tegyük sütőpapírra.

3. HELYEZZÜNK rá egy másik sütőpapírt, és simítsuk el 6 mm vastagságúra.

4. TÁVOLÍTSUK el a sütiket a dupla sütőpapírról, majd helyezzük a sütőpapírral bélelt Cosori aszaló tálcákra.

5. SZÁRÍTSUK 70°C-on 12 órán keresztül, vagy amíg kész.

6. ÓVATOSAN távolítsuk el a sütiket a sütőpapírról 8 óra elteltével.

7. HELYEZZÜK a sütiket közvetlenül a tálcára, és szárítsuk a fennmaradó ideig.

8. TÁROLJUK a sütiket légmentesen záródó edényben, vagy azonnal tálaljuk.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link