ADAG
2
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
10
perc
SÜTÉS
7
perc
HOZZÁVALÓK
- 283 gramm zöldbab, végeket levágva
- ½ teáskanál szőlőmagolaj
- Durva szemű só, ízlés szerint
- Feketebors, frissen őrölve, ízlés szerint
VINAIGRETTE
- 2 evőkanál szezámolaj
- 2 evőkanál szőlőmagolaj
- 2 evőkanál rizsecet
- 1 evőkanál szójaszósz
- ½ evőkanál fehér miso
- 2,5 cm-es friss gyömbérgumó, meghámozva és reszelve
- 1 gerezd fokhagyma, reszelve
- Só, bors, ízlés szerint
ELKÉSZÍTÉS
1. HELYEZZÜK a sütőtálcát a COSORI Air Fryer kosarába.
2. VÁLASSZUK ki az Air Fry (Forrólevegős sütés) funkciót, állítsuk a hőmérsékletet 195 °C-ra, az időt pedig 7 percre, majd koppintsunk a Start/Pause (Indítás/szüneteltetés) lehetőségre az előmelegítéshez.
3. FORGASSUK össze a zöldbabot, az olajat és egy csipet sót és borsot egy tálban, majd helyezzük a babot az előmelegített sütőtálcára.
4. HABVERŐVEL keverjük össze a vinaigrette hozzávalóit egy közepes tálban, majd ízlés szerint sózzuk-borsozzuk.
5. VEGYÜK ki a zöldbabot, ha elkészült, és forgassuk össze a vinaigrette-tel, majd tálaljuk.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!