Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zöldbab misós-gyömbéres vinaigrette-tel

ADAG
2
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
10
perc

SÜTÉS
7
perc

HOZZÁVALÓK

  • 283 gramm zöldbab, végeket levágva
  • ½ teáskanál szőlőmagolaj
  • Durva szemű só, ízlés szerint
  • Feketebors, frissen őrölve, ízlés szerint

VINAIGRETTE

  • 2 evőkanál szezámolaj
  • 2 evőkanál szőlőmagolaj
  • 2 evőkanál rizsecet
  • 1 evőkanál szójaszósz
  • ½ evőkanál fehér miso
  • 2,5 cm-es friss gyömbérgumó, meghámozva és reszelve
  • 1 gerezd fokhagyma, reszelve
  • Só, bors, ízlés szerint

ELKÉSZÍTÉS

1. HELYEZZÜK a sütőtálcát a COSORI Air Fryer kosarába.

2. VÁLASSZUK ki az Air Fry (Forrólevegős sütés) funkciót, állítsuk a hőmérsékletet 195 °C-ra, az időt pedig 7 percre, majd koppintsunk a Start/Pause (Indítás/szüneteltetés) lehetőségre az előmelegítéshez.

3. FORGASSUK össze a zöldbabot, az olajat és egy csipet sót és borsot egy tálban, majd helyezzük a babot az előmelegített sütőtálcára.

4. HABVERŐVEL keverjük össze a vinaigrette hozzávalóit egy közepes tálban, majd ízlés szerint sózzuk-borsozzuk.

5. VEGYÜK ki a zöldbabot, ha elkészült, és forgassuk össze a vinaigrette-tel, majd tálaljuk.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link