ADAG
6
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
20
perc
FŐZÉS
134
perc
HOZZÁVALÓK
- 3 szelet nyers szalonna, felkockázva
- 1 hagyma, felkockázva
- 4 zellerszár, felkockázva
- 1 paszternák, meghámozva és felkockázva
- 3 sárgarépa, meghámozva és felkockázva
- 1 sárgaburgonya, meghámozva és felkockázva
- 4 gerezd fokhagyma, felaprítva
- Só, ízlés szerint
- Frissen őrölt fekete bors, ízlés szerint
- 1 babérlevél
- 3 szál friss kakukkfű
- 454 gramm zöldborsó, átmosva és kiválogatva
- 1,4 liter alacsony nátriumtartalmú csirkehúsleves vagy víz
ELKÉSZÍTÉS
1. ÁLLÍTSUK be a COSORI Slow Cooker-en a SAUTÉ funkciót, az időt 14 percre, majd nyomjuk meg a START gombot.
2. TEGYÜK a belső edénybe a kockára vágott szalonnát, és főzzük 4 percig vagy amíg aranybarna és ropogós nem lesz. Az elkészült szalonnát szűrőkanál segítségével tegyük át egy kis tálba.
3. ADJUK hozzá a hagymát, a zellert, a paszternákot, a sárgarépát, a burgonyát és a fokhagymát, egy csipet sót és borsot. Főzzük 10 percig.
4. TEGYÜK a belső edénybe a babérlevelet, a kakukkfüvet, a főtt szalonnát, száraz borsót és a húslevest vagy a vizet.
5. ÁLLÍTSUK az üzemmódot SOUP (Leves) funkcióra, az időt 2 órára, majd nyomjuk meg a START gombot.
6. KÓSTOLJUK meg a kész levest és ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!