Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zöldborsóleves

ADAG
6
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
20
perc

FŐZÉS
134
perc

HOZZÁVALÓK

  • 3 szelet nyers szalonna, felkockázva
  • 1 hagyma, felkockázva
  • 4 zellerszár, felkockázva
  • 1 paszternák, meghámozva és felkockázva
  • 3 sárgarépa, meghámozva és felkockázva
  • 1 sárgaburgonya, meghámozva és felkockázva
  • 4 gerezd fokhagyma, felaprítva
  • Só, ízlés szerint
  • Frissen őrölt fekete bors, ízlés szerint
  • 1 babérlevél
  • 3 szál friss kakukkfű
  • 454 gramm zöldborsó, átmosva és kiválogatva
  • 1,4 liter alacsony nátriumtartalmú csirkehúsleves vagy víz

ELKÉSZÍTÉS

1. ÁLLÍTSUK be a COSORI Slow Cooker-en a SAUTÉ funkciót, az időt 14 percre, majd nyomjuk meg a START gombot.

2. TEGYÜK a belső edénybe a kockára vágott szalonnát, és főzzük 4 percig vagy amíg aranybarna és ropogós nem lesz. Az elkészült szalonnát szűrőkanál segítségével tegyük át egy kis tálba.

3. ADJUK hozzá a hagymát, a zellert, a paszternákot, a sárgarépát, a burgonyát és a fokhagymát, egy csipet sót és borsot. Főzzük 10 percig.

4. TEGYÜK a belső edénybe a babérlevelet, a kakukkfüvet, a főtt szalonnát, száraz borsót és a húslevest vagy a vizet.

5. ÁLLÍTSUK az üzemmódot SOUP (Leves) funkcióra, az időt 2 órára, majd nyomjuk meg a START gombot.

6. KÓSTOLJUK meg a kész levest és ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link