Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zöldség és kolbász nyársak

 

Nem tudod, hogy mi legyen a vacsora?

Ezek az ízletes nyársak, melyeket pillanatok alatt elkészíthetsz, gyakorlatilag bármilyen zöldséggel és kolbásszal. Így mindig másképp eheted ezeket a nyársakat, de az biztos, hogy mindegyik finom lesz!

Hozzávalók:

  • 450 g füstölt kolbász
  • 1 piros paprika
  • 1 zöldpaprika 
  • 1 sárga paprika 
  • 1 lilahagyma
  • 1 evőkanál olaj
  • 1/2 teáskanál fokhagymapor
  • 1/2 teáskanál olasz fűszerkeverék
  • Bors

Elkészítés:

  • Daraboljuk fel a kolbászt és a zöldségeket is, válaszd azokat, amiket mi vagy a saját kedvenceidet. Dobjuk egy tálba és jól keverjük össze az olajjal és a fűszerekkel.
  • Húzzuk fel a zöldségeket és a kolbászt a nyársakra.
  • Süssük a forrólevegős sütőben 200°C-on 12 percig. 

Elkészítés és praktikák a videóban! KATTINTS! Jó étvágyat kívánunk!

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

 

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link