Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Queso Fundido

ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
10
perc

SÜTÉS
12
perc

HOZZÁVALÓK

  • 113 gramm sertés- vagy marhahúsból készült mexikói chorizo
  • 180 gramm reszelt oaxaca sajt
  • 180 gramm reszelt mozzarella sajt
  • 1 evőkanál crema Mexicana (mexikói tejföl)
  • Tortilla, felmelegítve, a tálaláshoz

SZÜKSÉGES ESZKÖZÖK

  • COSORI pizzaserpenyő tartozék vagy mini öntöttvas serpenyő

ELKÉSZÍTÉS

1. Helyezzük a sütőtálcát a COSORI Air Fryerbe, majd helyezzük a serpenyőt a sütőtálcára.

2. Válasszuk ki az Air Fry (Forrólevegős sütés) funkciót, állítsuk a hőmérsékletet 195 °C-ra, az időt pedig 6 percre, majd koppintsunk a Start/Pause (Indítás/szüneteltetés) lehetőségre az előmelegítéshez.

3. Helyezzük a chorizót az előmelegített serpenyőbe, és törjük szét egy spatulával, hogy egy rétegben legyen az edény alján.

4. Keverjük össze az oaxaca és a mozzarella sajtot egy tálban.

5. Vegyük ki a chorizót, ha elkészült, és tegyük egy külön tálba.

6. Öntsük a cremát (tejfölt) a serpenyő aljára, majd helyezzük rá a sajtkeveréket.

7. Helyezzük a serpenyőt vissza a sütőtálcára, válasszuk ki a Grill (Grillezés) funkciót, koppintsunk a Preheat (Előmelegítés) lehetőségre a kikapcsolásához, állítsuk az időt 6 percre, majd koppintsunk az Start/Pause (Indítás/szüneteltetés) lehetőségre.

8. Vegyük ki a quesót, ha elkészült, tegyük rá a chorizót, és tálaljuk azonnal melegített tortillával.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link