
ADAG
1-2
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
5
perc

ASZALÁS
6
óra
HOZZÁVALÓK
- 113 g kelkáposzta apróra vágva
- 9 ml olaj
- 5 ml citromlé
- 14 g élesztő
- 12 g taco fűszer
- Só, ízlés szerint
ELKÉSZÍTÉS
1. TEGYE BELE az összes hozzávalót egy tálba a só kivételével, és keverje addig, amíg a kelkáposztát teljesen elfedi.
2. HELYEZZE a kelkáposzta chipset a Cosori Air Fryerbe.
3. VÁLASSZA KI a Dehydrate/Aszalás funkciót, majd nyomja meg a Start/Pause gombot.
4. FORDÍTSA MEG a kelkáposzta chipseket az 5 órás jelzésnél, hogy biztos egyenletesen aszalódjon a káposzta.
5. VEGYÜK KI a kelkáposzta chipset, és ízlés szerint ízesítsük sóval, ha elkészült.
6. TÁLALJUK azonnal vagy tároljuk légmentesen záródó edényben.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!