Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kókuszos garnélarák

ADAG
3
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
8
perc

SÜTÉS
8
perc

HOZZÁVALÓK

  • 30 g finomliszt
  • 5 g só, osztva
  • 1 g fekete bors, osztva
  • 1 g fokhagymapor, osztva
  • 2 g paprika, osztva
  • 2 nagy tojás, felverve
  • 15 ml tej
  • 28 g panko zsemlemorzsa
  • 40 g cukrozatlan kókuszreszelék
  • 227 g nagy garnélarák, hámozott és kidolgozott (farokkal)
  • Olajspray

ELKÉSZÍTÉS

1. KEVERJÜK össze a lisztet és a fűszerek felét egy tálban. Keverjük össze a tojást és a tejet egy külön tálban.

2. KEVERJÜK össze a panko morzsát, a kókuszt és a másik felét a fűszereknek egy külön tálban.

3. FORGASSUK bele az összes garnélarákot a lisztbe, majd mártsuk a tojásba és forgassuk meg a zsemlemorzsába és a kókuszreszelékbe. Majd mártsuk újra bele a tojásba és morzsába.

4. VÁLASSZUK ki az elősütési opciót a Cosori Air Fryer fritőz gépen, állítsuk be 175 fokra és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

5. TEGYÜK bele az előmelegített fritőzbe a garnéla rákokat és fújjuk be őket olajjal.

6. VÁLASSZUK ki a Frozen Foods menüpontot, állítsuk be 8 percre és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

7. RÁZZUK meg a garnélarákokat félidőnél (állítsuk be az emlékeztetőt).

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link