Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csurgatott farsangi kuglóf fánk

 

Hozzávalók:

Fánk hozzávalói:

200 g finomliszt

250 ml tej

40 g porcukor

25 g teavaj

10 g friss élesztő ( instant élesztő eseténben '1/2 zacskó )

8 g vaníliás cukor

1 narancs héjának a

2/3 része

1 citrom héjának

1/2 része

3 darab egésztojás ( M méret )

15 ml rum ( 1.5 cl )

2 csipet só

Elkészítés és praktikák a videóban! Jó étvágyat kívánunk!

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

 

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link