Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Karfiolpüré bulgurból készült húsgombóccal, pirított gombával és avokádóval

ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
15
perc

SÜTÉS
15
perc

HOZZÁVALÓK

Karfiolpüré

  • 200 g sült karfiol
  • 100 g tejszín
  • 75 g vaj

Bulguros húsgombóc

  • 300 g főtt bulgur
  • 50 g fokhagyma
  • 3 db tojás

Pirított gomba

  • 300 g gomba
  • 25 g só

Avokádókrém

  • 200 g avokádó
  • 25 g fokhagyma olaj
  • 10 g koriander

ELKÉSZÍTÉS

1. Pácold be a karfiolt a fűszerekkel és olajjal, majd helyezd a Cosori Turbo Tower Pro Smart alsó kosarába.

2. Állítsd be a 2-es kosarat, és süsd az ételt BAKE módban 160 °C-on 30 percig.

3. Turmixold össze a puhára sült karfiolt a tejszínnel és a vajjal, hogy lágy krémet kapj.

4. Főzd meg a bulgurt kétszeres mennyiségű vízben, amíg megpuhul.

5. Keverd össze a bulgurt a tojással és a fokhagymával, formázz belőle kis golyókat, majd helyezd a Cosori Turbo Tower Pro Smart felső kosarába.

6. Állítsd be az 1-es kosarat, és süsd az ételt AIRFRY módban 180 °C-on 10 percig.

7. Helyezd a gombákat a Cosori Turbo Tower Pro Smart alsó kosarába.

8. Állítsd be a 2-es kosarat, és grillezd az ételt 230 °C-on 10 percig.

9. Kanalazd ki az avokádó húsát a héjból, távolítsd el a magokat, majd keverd össze fokhagymás olajjal, sóval és korianderrel.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link