
ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
15
perc

SÜTÉS
15
perc
HOZZÁVALÓK
Karfiolpüré
- 200 g sült karfiol
- 100 g tejszín
- 75 g vaj
Bulguros húsgombóc
- 300 g főtt bulgur
- 50 g fokhagyma
- 3 db tojás
Pirított gomba
- 300 g gomba
- 25 g só
Avokádókrém
- 200 g avokádó
- 25 g fokhagyma olaj
- 10 g koriander
ELKÉSZÍTÉS
1. Pácold be a karfiolt a fűszerekkel és olajjal, majd helyezd a Cosori Turbo Tower Pro Smart alsó kosarába.
2. Állítsd be a 2-es kosarat, és süsd az ételt BAKE módban 160 °C-on 30 percig.
3. Turmixold össze a puhára sült karfiolt a tejszínnel és a vajjal, hogy lágy krémet kapj.
4. Főzd meg a bulgurt kétszeres mennyiségű vízben, amíg megpuhul.
5. Keverd össze a bulgurt a tojással és a fokhagymával, formázz belőle kis golyókat, majd helyezd a Cosori Turbo Tower Pro Smart felső kosarába.
6. Állítsd be az 1-es kosarat, és süsd az ételt AIRFRY módban 180 °C-on 10 percig.
7. Helyezd a gombákat a Cosori Turbo Tower Pro Smart alsó kosarába.
8. Állítsd be a 2-es kosarat, és grillezd az ételt 230 °C-on 10 percig.
9. Kanalazd ki az avokádó húsát a héjból, távolítsd el a magokat, majd keverd össze fokhagymás olajjal, sóval és korianderrel.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!