
ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
10
perc

SÜTÉS
15
perc
HOZZÁVALÓK
Marha steak
- 1000 g marha hátszín
- 100 g vaj
- 25 g só
- 20 g bors
Grill zöldség
- 500 g sárgaréparépa
- 500 g cukkini
- 400 g hagyma
- 300 g édeskömény
- 20 g só
Chimichurri szósz
- 200 g olívaolaj
- 100 g snidling
- 200 g petrezselyem
- 50 g fokhagyma
- 100 g lilahagyma
- 25 g só
Sült alma
- 4 db alma
- 100 g méz
- 100 g dió
- 10 g fahéj
ELKÉSZÍTÉS
1. Szeleteld fel a zöldségeket, fűszerezd meg sóval és olívaolajjal, majd helyezd a Cosori Turbo Tower Pro Smart alsó kosarába.
2. Fűszerezd a marhahátszínt sóval és borssal, majd tedd az alsó kosárba, a köret fölé helyezett rácsra.
3. Állítsd be a kosarat, és grillezd az ételt 230 °C-on 20 percig.
4. Készítsd el a chimichurri szószt: turmixold össze az összes hozzávalót egy konyhai robotgépben.
5. Pihentesd a húst.
6. Mosd meg az almákat, és vájd ki a magházukat.
7. Keverd össze a mézet a durvára vágott dióval és a fahéjjal, majd töltsd meg az almákat.
8. Helyezd a töltött almákat a Cosori Turbo Tower Pro Smart felső kosarába.
9. Állítsd be a kosarat, és süsd AIRFRY módban 180 °C-on 10 percig.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!