Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Marha steak grillezett zöldségekkel és töltött alma

ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
10
perc

SÜTÉS
15
perc

HOZZÁVALÓK

Marha steak

  • 1000 g marha hátszín
  • 100 g vaj
  • 25 g
  • 20 g bors

Grill zöldség

  • 500 g sárgaréparépa
  • 500 g cukkini
  • 400 g hagyma
  • 300 g édeskömény
  • 20 g só

Chimichurri szósz

  • 200 g olívaolaj
  • 100 g snidling
  • 200 g petrezselyem
  • 50 g fokhagyma
  • 100 g lilahagyma
  • 25 g 

Sült alma

  • 4 db alma
  • 100 g méz
  • 100 g dió
  • 10 g fahéj

ELKÉSZÍTÉS

1. Szeleteld fel a zöldségeket, fűszerezd meg sóval és olívaolajjal, majd helyezd a Cosori Turbo Tower Pro Smart alsó kosarába.

2. Fűszerezd a marhahátszínt sóval és borssal, majd tedd az alsó kosárba, a köret fölé helyezett rácsra.

3. Állítsd be a kosarat, és grillezd az ételt 230 °C-on 20 percig.

4. Készítsd el a chimichurri szószt: turmixold össze az összes hozzávalót egy konyhai robotgépben.

5. Pihentesd a húst.

6. Mosd meg az almákat, és vájd ki a magházukat.

7. Keverd össze a mézet a durvára vágott dióval és a fahéjjal, majd töltsd meg az almákat.

8. Helyezd a töltött almákat a Cosori Turbo Tower Pro Smart felső kosarába.

9. Állítsd be a kosarat, és süsd AIRFRY módban 180 °C-on 10 percig.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link