Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mézes sriracha szószos szárnyak

ADAG
2-4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
65
perc

SÜTÉS
6
perc

HOZZÁVALÓK

  • 20 g ssamjang
  • 20 g gochujang
  • 15 ml szójaszósz
  • 15 ml szezámolaj
  • 15 ml méz
  • 5 ml rizsborecet
  • 454 g marhahús, 38 mm-es darabokra vágva
  • 2 fa nyárs, félbevágva

ELKÉSZÍTÉS

1. KEVERJÜK össze a ssamjangot, gochujangot, a szójaszószt, a szezámolajat, a mézet és az ecetet egy tálban.

2. FORGASSUK meg a felszeletelt húst a pácban és hagyjuk benne 1 órán keresztül.

3. VÁLASSZUK ki az előmelegítési opciót a Cosori Air Fryer gépünkön és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

4. FŰZZÜK fel a húsdarabokat a nyársra és tegyük bele az előmelegített sütőbe.

5. VÁLASSZUK ki a Steak menüpontot és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link