Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pisztráng quinoával, zöldségekkel és szójás tojással

ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
15
perc

SÜTÉS
15
perc

HOZZÁVALÓK

  • 500 g pisztráng
  • 10 g só 

Quinoa saláta

  • 200 g quinoa
  • 100 g  zöldborsó
  • 100 g retek
  • 100 g lila káposzta
  • 25 g olívaolaj
  • 10 g só

Pácolt hagyma

  • 200 g  lilahagyma
  • 50 g  ecet
  • 50 g cukor
  • 10 g só

Pácolt tojás

  • 5 db tojás 
  • 50 g szójaszósz
  • 50 g rizsecet

ELKÉSZÍTÉS

1. Főzd meg a quinoát 1:1 arányú vízben, amíg megpuhul, és a víz el nem fő.

2. Aprítsd fel a káposztát és a retket, majd add a forró quinoához a zöldborsóval együtt, hogy a zöldségek kissé megpuhuljanak.

3. Vágd fel a hagymát, majd főzd fel a savanyító lével, és hagyd kihűlni.

4. Főzd meg a tojásokat 6 perc 20 másodpercig, majd hámozd meg őket, és áztasd be a szójaszósz, rizsecet és cukor keverékébe.

5. Helyezd a pisztráng szeleteket a Cosori Turbo Tower Pro Smart alsó kosarába, és kend meg őket olajjal.

6. Állítsd be AIRFRY módba és süsd 180 °C-on 6 percig.

7. Tálald a köretet hidegen, salátaként, a meleg, frissen sült pisztráng mellé.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link