Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sovány rakott káposzta

Hozzávalók 6 főre:

- 1 kg savanyú káposzta 

- 700 g darált sertéshús (lapocka) 

- 300 ml víz a hús párolásához 

- 1 evőkanál sertészsír a hús pirításához 

- 1 teáskanál zsír a káposzta pirításához 

- 1 teáskanál sertészsír a rizshez 

- 250 g rizs (jázmin) 

- 500 ml víz a rizshez 

- 250 g 20 %-os tejföl 

- 2 fej vöröshagyma 

- 4 gerezd fokhagyma 

- 1 kis csokor petrezselyem 

- 4 darab babérlevél 

- 2 teáskanál morzsolt majoránna 

- 2 púpos teáskanál édes nemes pirospaprika 

- só ízlés szerint

- őrölt fekete bors ízlés szerint 

- 10 g teavaj a tál kikenéséhez 

- 1-2 evőkanál zsemlemorzsa 

- tejföl a tálaláshoz 

Az összeállított rakott káposzta sütése 165 C fokon 30 perc.

Elkészítés és praktikák a videóban! Jó étvágyat kívánunk!

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

 

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link