
ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
10
perc

SÜTÉS
15-30
perc
HOZZÁVALÓK
Sült karfiol
- 1000 g karfiol
- 20 g olívaolaj
- 50 g só
- 25 g római kömény
- 25 g koriandermag
- 25 g bors
Bulgur
- 500 g bulgur
- 50 g só
- 1000 g víz
Pirított tofu
- 200 g tofu
- 10 g bors
- 20 g só
Zöldfűszeres joghurt
- 200 g görög joghurt
- 25 g petrezselyem
- 25 g menta
- 25 g snidling
- 20 g fokhagyma
- 15 g só
- 10 g bors
ELKÉSZÍTÉS
1. Pácold be a karfiolt a fűszerekkel és az olajjal, majd helyezd a Cosori Turbo Tower Pro Smart forrólevegős sütő alsó kosarába.
2. Állítsd be a 2-es kosarat, és süsd az ételt BAKE módban 160 °C-on 30 percig.
3. Főzd meg a bulgurt kétszeres mennyiségű vízben, amíg megpuhul.
4. Kockázd fel a tofut, majd tedd a Cosori Turbo Tower Pro Smart forrólevegős sütő felső kosarába.
5. Állítsd be az 1-es kosarat, és süsd az ételt AIRFRY módban 180 °C-on 10 percig.
6. Keverd össze a joghurtot az apróra vágott zöldfűszerekkel.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!