Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sült karfiolos tál bulgurral, pirított tofuval és fűszeres joghurttal

ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
10
perc

SÜTÉS
15-30
perc

HOZZÁVALÓK

Sült karfiol

  • 1000 g karfiol
  • 20 g  olívaolaj
  • 50 g 
  • 25 g  római kömény
  • 25 g  koriandermag
  • 25 g  bors

Bulgur

  • 500 g bulgur
  • 50 g
  • 1000 g  víz

Pirított tofu

  • 200 g tofu
  • 10 g bors
  • 20 g 

Zöldfűszeres joghurt

  • 200 g  görög joghurt
  • 25 g  petrezselyem
  • 25 g  menta
  • 25 g  snidling
  • 20 g  fokhagyma
  • 15 g 
  • 10 g  bors

ELKÉSZÍTÉS

1. Pácold be a karfiolt a fűszerekkel és az olajjal, majd helyezd a Cosori Turbo Tower Pro Smart forrólevegős sütő alsó kosarába.

2. Állítsd be a 2-es kosarat, és süsd az ételt BAKE módban 160 °C-on 30 percig.

3. Főzd meg a bulgurt kétszeres mennyiségű vízben, amíg megpuhul.

4. Kockázd fel  a tofut, majd tedd a Cosori Turbo Tower Pro Smart forrólevegős sütő felső kosarába.

5. Állítsd be az 1-es kosarat, és süsd az ételt AIRFRY módban 180 °C-on 10 percig.

6. Keverd össze a joghurtot az apróra vágott zöldfűszerekkel.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link