Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tavaszi zöldség orzo

ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
10
perc

FŐZÉS
9
perc

HOZZÁVALÓK

  • 1/2 evőkanál olívaolaj
  • 1 darab kicsi mogyoróhagyma felaprítva
  • 2 gerezd fokhagyma vékonyra szeletelve
  • 170 g száraz orzo tészta
  • 60 ml fehérbor 
  • 355 ml csirke alaplé 
  • 73 g angol borsó
  • 134 g angol spárga, 12 mm darabokra vágva
  • 2 evőkanál sótlan vaj
  • 1 citrom héja és leve
  • Só ízlés szerint
  • 6-7 friss mentalevél apróra vágva a díszítéshez
  • 3 g chevre (kecskesajt), morzsolva a díszítéshez

ELKÉSZÍTÉS

1. Helyezzük az olívaolajat a COSORI rizsfőző belső edényébe.

2. Állítsuk a módot Sauté értékre, az időt 2 percre, majd érintsük meg a Start gombot.

3. Adjuk hozzá a medvehagymát és a fokhagymát a belső edénybe, és pirítsuk 1 percig. Keverjük hozzá az orzo tésztát, majd a bort. Öntsük az alaplevet a belső edénybe, majd érintsük meg a Cancel (Mégse) gombot, ha kész, és zárjuk le a fedelet.

4. Állítsuk a módot Steam értékre, az időt 7 percre, majd érintsük meg a Start gombot.

5. Keverjük hozzá a borsót, a spárgát, a vajat, a citromhéjat, a citromlevet és ízlés szerint sót, amikor az időzítőn még 3 perc van hátra.

6. Tálaljuk az orzo tésztát mentalevéllel és chevre sajttal díszítve.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link