Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ropogós sült halfalatok

ADAG
4
darab

ELŐKÉSZÍTÉS
6
perc

SÜTÉS
6
perc

HOZZÁVALÓK

  • 454 g maréna, vagy hasonló vadhal, felszeletelve 38x13 mm hosszú csíkokra
  • 30 g finomliszt
  • 7 g Old Bay fűszerkeverék
  • 2 tojás, felverve
  • 180 g panko morzsa
  • Olajspray
  • Tartármártás a tálaláshoz

ELKÉSZÍTÉS

1. VÁGJUK fel a halat 38x13 mm hosszú csíkokra.

2. KEVERJÜK össze a lisztet és az Old Bay fűszerkeveréket egy tálban.

3. MÁRTSUK bele az összes hal szeletet a fűszeres lisztbe, majd mártsuk bele a tojásba és forgassuk meg a morzsába.

4. VÁLASSZUK ki az elősütési opciót a Cosori Air Fryer fritőz gépen, állítsuk be 175 fokra és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

5. FÚJJUK be a panírozott halat olajjal és helyezzük el az előmelegített sütőbe.

6. VÁLASSZUK ki a Frozen Foods (fagyasztott ételek) menüpontot, állítsuk be 6 percre és nyomjuk meg a Start/ Pause gombot.

7. RÁZZUK meg a kosarat félidőnél (az emlékeztető figyelmeztetni fog, hogy mikor).

8. TÁLALJUK tartármártással.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link