Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Húsvéti sós kalács

 

Hozzávalók:

  • 330 g finomliszt 
  • 150 ml 2.8 % zsírtartamú tej 
  • 150 g rögös zsíros, vagy félzsíros tehéntúró 
  • 20 g friss élesztő vagy a kis csomag instant élesztő 2/3 része ( 5g ) 
  • 75 g teavaj 
  • 35 g natúr joghurt 
  • 2 darab tojás sárgája a tésztába 1 darab tojás sárgája a kenéshez 
  • 1 mokkáskanál kristálycukor 
  • 1 teáskanál só a tésztába 3 - 4 csipet durva só a kalács tetejére 
  • 1 mogyorónyi vaj a forma kikenéséhez

Elkészítés és praktikák a videóban! Jó étvágyat kívánunk!

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

 

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link